Jak długo usługa Rublon przechowuje dane po usunięciu konta firmy?

Zmodyfikowano dnia Mon, 11 Mar 2024 o 11:30 AM

Jako procesor danych, natychmiast usuwamy dane osobowe na bezpośrednie żądanie.


Gdy otrzymamy prośbę o usunięcie konta Twojej firmy (np. wysłałeś e-mail na adres support@rublon.com), wszystkie dane osobowe są natychmiast usuwane.


Dane usunięte przez administratorów lub użytkowników w oprogramowaniu są początkowo usuwane za pomocą tzw. soft delete, co oznacza, że pozostają w bazie danych, ale są całkowicie usuwane za pomocą tzw. hard delete w ciągu 30 dni od soft delete.


Przydatne linki

Skontaktuj się z Rublon Support

Czy ten artykuł był pomocny?

To wspaniale!

Dziękujemy za opinię

Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!

Dziękujemy za opinię

Daj nam znać, jak możemy ulepszyć ten artykuł!

Wybierz co najmniej jeden powód

Wysłano opinię

Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł